Propozo idenë tënde. Fito vota.

34 Asambleista

4 Projekt propozime

10 Komente

1
2
3
4
5

Ju mund të paraqisni propozimin tuaj. Thjesht plotësoni formularin dhe shtoni dokumentet e dobishme. Për të mësuar se si të merrni pjesë, ju lutemi këshillohuni me rregullat për buxhetet pjesëmarrëse kliko këtu.

+ Shto Aplikimin
APROVUAR nga Administratori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

REFUZUAR nga Administratori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Projekt Propozimet

të gjitha
Avatar
Vullnet Lleshi

18 August 2020

Hapësira Publike dhe Urbanizëm

stacioni i autobusit

PROPOZIM I RI
Avatar
Shkumbin Pelaj

12 August 2020

Hapësira Publike dhe Urbanizëm

Qeshme te Ujit

PROPOZIM I RI
Avatar
Drilon Atashi

11 August 2020

Hapësira Publike dhe Urbanizëm

Pika të ushqimit për qen endacak

PROPOZIM I RI
Avatar
Vlona Badivuku

24 June 2020

PROPOZIM I RI